Kortlæg Afgifts-Danmark!

Man kan diskutere hvor højt et skatteniveau bør være i Danmark, ikke mindst på arbejde (og jeg mener det bør være lavt, men jeg anerkender at der er andre betragtninger). Det kan være i orden at have få adfærdsregulerende afgifter på vigtige områder. Men det er ikke i orden at overdynge borgerne med afgifter, sådan at det til sidst fuldstændig slører det faktiske skatteniveau.

Jeg møder afgifter næsten hver eneste dag, og det gør de fleste andre sikkert også, selv om afgifterne ikke altid er så synlige. Lad os starte med at registrere alle de afgifter, som vi møder i dagligdagen,- og vi vil blive forbavsede over, hvor mange der er, og hvordan de virker eller burde virke osv.

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Det er en slags virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. Jeg skriver jævnligt indlæg på bloggen og alle er velkomne til at kommentere og diskutere. Helst med dit rigtige navn og ikke under et opfundet navn -pseudonym-. Bloggen er allerbedst, når deltagerne diskuterer med hinanden, og ikke forventer konkrete svar fra mig på deres indlæg. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.

Skal vi arbejde for mindre bureaukrati i det offentlige?

Vis resultat