Det syge sundhedsvæsen

Er i selskab med nogle venner. Desværre har hver af vennerne en historie fra deres egen familie eller vennekreds om det svigtende sundhedsvæsen. Ikke mindst ældre og alvorligt syge, f.eks. kræftpatienter svigtes helt urimeligt. Vores fælles erkendelse er, at man som pårørende skal kæmpe hårdt for at få den behandling og de vilkår, som patienter bør have. Og her taler vi om helt basale ting, ikke urimelige krav på nogen måde.

Hvorfor er det mon blevet sådan? - Når man på nogen sygehuse og nogen afdelinger og nogen plejehjem kan levere god kvalitet?  Det er nemlig langt fra altid den hurtige konklusion om nedskæringer, der er den rigtige.

Skriv en kommentar

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Det er en slags virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. Jeg skriver jævnligt indlæg på bloggen og alle er velkomne til at kommentere og diskutere. Helst med dit rigtige navn og ikke under et opfundet navn -pseudonym-. Bloggen er allerbedst, når deltagerne diskuterer med hinanden, og ikke forventer konkrete svar fra mig på deres indlæg. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.

Skal vi arbejde for mindre bureaukrati i det offentlige?

Vis resultat