Liberal Alliances vækstplan testet af DREAM

Urimelig ventetid på skadestuer, skolelukninger, problemer med hjemmepleje, manglende og mangelfuld uddannelse er velkendte overskrifter i aviserne. Vi vil allesammen gerne have del i velfærdsgoderne. men vi er for få til at betale. Vi har brug for at få mange flere ud på arbejdsmarkedet. De fleste vil gerne bidrage, men får ikke lov, fordi virksomhederne ikke har råd til at ansætte flere for tiden, og fordi mange af de opbyggede systemer er for stive.

Vi har brug for at sætte skatten ned. DREAM modellen , som også anvendes af vismændene, har beregnet, at Liberal Allliances vækstplan kan give op imod 200.000 nye fuldtidsjob, og en almindelig LO-familie vil få 45.000 kr mere i indkomst, hvert år……. Og vi vil styrke Danmarks konkurrenceevne.

Dedt er da sund fornuft! Giv Liberal Alliance stemmer til at få indlflydelse, så Danmark kan komme i det rette gear igen.

4 kommentarer til “Liberal Alliances vækstplan testet af DREAM”

 1. Heinz Petersen

  Hvorfor tør S og SF ikke lade deres planer gennemregne af DREAM?
  Jeg tror jeg har svaret..

 2. http://collegesurfer.info/online_us_masters_degree.php

  Pleasing you should think of something like that

 3. http://carinsurancenerd.org/how-to-get-car-insurance-in-florida.html

  That’s a posting full of insight!

 4. vps hoting

  The Linux based system comes with its won web development module in some versions of Red
  Hat Linux that make web site creation easy as 1-2-3. If you are a do-it-yourself
  person, you can go all the way with Linux - MCE and automate
  your entire home through this distribution. The number of glitches you’ll get in the
  installation process decreases with the newness of the version of Linux you choose.
  Linux server management is purpose-made with a view to meet future needs
  of business organizations.

Skriv en kommentar

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Det er en slags virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. Jeg skriver jævnligt indlæg på bloggen og alle er velkomne til at kommentere og diskutere. Helst med dit rigtige navn og ikke under et opfundet navn -pseudonym-. Bloggen er allerbedst, når deltagerne diskuterer med hinanden, og ikke forventer konkrete svar fra mig på deres indlæg. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.

Skal vi arbejde for mindre bureaukrati i det offentlige?

Vis resultat