Ugens paradoks! - Skolefyringer!

Baggrund: Berlingske research siger efter en rundspørge hos 298 adspurgte skoleledere, at flere end hver tredje skole næste skoleår vil afskedige lærere uden at genansætte nye.  Skolelederne svarer samtidig, at der i indeværende skoleår er blevet fyret lærere på fire ud af ti skoler.

Kommentar: Regeringen taler om at den danske folkeskole skal være være helt i top. Samtidig afskediges der massevis af lærere. Det hænger ikke sammen. Vi vil allesammen gerne have en god folkeskole, men der er ikke penge til det. Der er for få, der tjener penge og for mange, der er på en eller anden form for overførselsindkomst.

Lad os derfor sætte skatten ned, så vi kan få flere i arbejde, - så vi bliver flere til at betale for velfærden. Så får vi råd til en folkeskole i superligaen.

Skriv en kommentar

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Det er en slags virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. Jeg skriver jævnligt indlæg på bloggen og alle er velkomne til at kommentere og diskutere. Helst med dit rigtige navn og ikke under et opfundet navn -pseudonym-. Bloggen er allerbedst, når deltagerne diskuterer med hinanden, og ikke forventer konkrete svar fra mig på deres indlæg. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.

Skal vi arbejde for mindre bureaukrati i det offentlige?

Vis resultat