Mere frihed, mindre barnepige!

Jeg synes, vi bliver omklamret af staten. Vi må ikke medbringe en kniv i bilen, hvis vi ikke er direkte på vej til at fiske/tage i spejderlejr/være til grill party. Vi må ikke gå med burka…….  (det har jeg heller ingen planer om). Jeg er absolut ikke-ryger, men selv jeg synes at staten går for vidt med sin rygepolitik. Vi må ikke have bestemte hunderacer, - og der skal betales fedtskat……… Staten har svaret på alt, - hvad du bør spise/drikke,  om du må bage boller til et møde osv. - Jeg tror at langt de fleste danskere sagtens kan administrere deres eget liv. Lad os slippe for at staten blander sig i alt! Christiansborg politikerne bør bruge deres tid på de vigtige spørgsmål, - nemlig hvordan kan Danmark blive konkurrencedygtig, hvordan kan Danmark sikre økonomi til velfærd i fremtiden osv.

5 kommentarer til “Mere frihed, mindre barnepige!”

 1. Lisbeth Andersen

  Så du deler din kollega Joachom B Olsens modvilje mod “statslige forbud” og mener, at det skal være valgfrit at bruge sikekrhedssele uagtet det vil medføre flere dødsfald og svære personskader samt skader på andre? Skal det så også være sådan, at forældreansvaret kan umøntes således at man må sætte sine børns liv på spil ved at lade dem være passagerer uden sikkerhedssele?

 2. Vibeke Riemer

  Til Lisbeth Andersen: Jeg synes staten skal regulere forhold hvor vi udsætter andre for fare. Men staten skal ikke bestemme hvordan den enkelte i øvrigt skal handle, - eller tænke…..
  Lige hvad angår sikkerhedsseler, så synes jeg at det er vigtigere at staten forhindrer spirituskørsel og stærk fart, for det kan have katastrofale følger for andre. Men hvis f.eks. chaufføren ikke ønsker at bruge sikkerhedssele, så er det i orden med mig, for det skader kun den pågældende selv. Personligt kunne jeg ikke drømme om at køre uden sikkerhedssele.

 3. http://carinsurancegets.info/directautoinsurancebryantx.php

  There’s nothing like the relief of finding what you’re looking for.

 4. Slot Machines Senza Scaricare

  What’s up mates, its fantastic piece of writing on the topic of educationand fully explained, keep it up all the time.

 5. onlinecasinoplayer.eu

  I am regular visitor, how are you everybody? This piece
  of writing posted at this site is genuinely nice.

Skriv en kommentar

Sådan fungerer bloggen

Bloggen er et forum for debat og inspiration. Det er en slags virtuelt torv, hvor vi kan mødes og blive klogere. Jeg skriver jævnligt indlæg på bloggen og alle er velkomne til at kommentere og diskutere. Helst med dit rigtige navn og ikke under et opfundet navn -pseudonym-. Bloggen er allerbedst, når deltagerne diskuterer med hinanden, og ikke forventer konkrete svar fra mig på deres indlæg. Hver blog-post tilhører en eller flere kategorier og vil du læse alle indlæg i en bestemt kategori, trykker du blot på kategoriens navn. Du kan også søge på alle indlæg, hvor et bestemt ord forekommer, f.eks. bureaukrati. Du kan læse og skrive kommentarer ved at klikke på ”kommentarer” under blogposten.

Sådan får du fat i Kolind Kuren

Din boghandler har den. Du kan også bestille bogen online, f.eks. hos Jyllands Postens Forlag, SAXO eller en anden online boghandel. Vil du købe et større antal bøger, f.eks. til alle medarbejdere eller til leder-gruppen kan du kontakte jyllandspostensforlag@jp.dk.

Den originale amerikanske udgave, The Second Cycle – Winning the War on Bureaucracy, er udgivet af Wharton School Publishing i samarbejde med F.T. Prentice Hall Pearsons forlag. Du kan få fat I den og andre sprogversioner på f.eks. www.amazon.com.

Skal vi arbejde for mindre bureaukrati i det offentlige?

Vis resultat